Oliebollen toernooi

02-02-2020

Oud en nieuw ligt helaas alweer achter ons, wat helaas ook betekent dat we geen excuus meer hebben om oliebollen te eten :( Maar gelukkig staat de volgende reden alweer voor de deur; het traditionele oliebollen toernooi! Dit jaar wordt het toernooi gehouden op 2 februari in het Twentebad in Hengelo. Voor hen die nog niet weten wat dit prachtige evenement inhoud nog even een korten uitleg. Het oliebollen toernooi is onze jaarlijkse, vriendschappelijke, interne kanopolo competitie. Voor de gelegenheid maken we enigszins gelijke teams met de aanwezigen en eventuele verschillende worden genivileerd door middel van meer oliebollen. Het is altijd een leuk toernooi, of je nu nog nooit in een polo boot hebt gezeten of de sterren van de hemel hebt gespeeld in het nationale team. Naderhand genieten we nog even na met een lekkere maaltijd en een drankje in de Sevende Camer.
Helaas is nog het huren van een zwembad, nog eten gratis. Daarom moeten we een kleine fee rekenen, namelijk €10,00 p.p. voor het toernooi en €5,00 p.p. voor het diner. Maar, dit is wel inclusief een praktisch onbeperkte hoeveelheid oliebollen. Om het voor iedereen makkelijk te maken geschied de betaling vooraf.
Nog even in het kort het programma voor de dag, we beginnen rond een uur of 10 met een kopje koffie en een oliebol in de Sevende Camer. Daarna gaan we rond 12 uur richting het Twentebad, waar we van 13 tot 16 onze wedstrijden gaan spelen. Ergens tussen 17 en 18 komt de maaltijd op tafel en vindt de uitreiking van de wissel beker plaats. Na het eten kunnen we nog even na praten aan de bar.
Opgeven kan via het formulier hieronder.


Sign up

0,00